Onze merken zonnepanelen

 

 

 Merken Zonnepanelen Shinetime Solar maakt onderdeel uit van de Xiongtai Group en produceert sinds 2010 zonnecellen en zonnepanelen in de provincie Zhejing, China. De fabriek heeft 10 productielijnen en dat zal de komende jaren nog met 30 worden uitgebreid. Er zijn 200 ingenieurs werkzaam die allemaal 5 tot 10 jaar specifieke werkervaring hebben. Daarnaast is ShineTime aangesloten bij Solar IF wat Shinetime continue controleert.

Merken Zonnepanelen Solar Frontier is de grootste fabrikant van CIS (koper indium en selenide) panelen ter wereld. Een grote aandeelhouder van Solar Frontier is de Koninklijke Shell. Door een light soaking effect levert het paneel soms ook meer dan het WP vermogen en daarom is de productie per m2 hoger ten opzichte van een kristallijn paneel.

Merken Zonnepanelen Bisol Group is een Europse topfabrikant van Photovoltaïsche zonnepanelen. Bisol Zonnepanelen zijn er in verschillende vermogens van 260 WP tot en met 290 WP per paneel. De internationale activiteiten worden geleid vanuit eigen filialen in België, Frankrijk, Italië, Engeland en Duitsland.

Merken Zonnepanelen Sinds de oprichting in 1985 heeft Sunpower record naar record opgetekend en gebroken. De zonnepanelen van Sunpower hebben het hoogste rendement per vierkante meter. Met zwarte panelen van 335WP en witte monokristallijne panelen van 345WP kan met een kleine oppervlak toch veel worden opgewekt.