Over ons – Pebble Green Systems

Pebble Green Systems is een innovatief bedrijf wat gespecialiseerd is in duurzame groene energie. Wij leveren een ruim assortiment varierend van zonnepanelen tot warmtepompen. Daarnaast zijn we ook producent van onze eigen montagesystemen. Onze missie is het terugdringen van de uitstoot van fossiele brandstoffen. Door onze producten stellen wij particulieren en bedrijven in staat om eigen energie op te wekken.

Kwaliteit

Bij Pebble Green Systems staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij werken dan ook uitsluitend met A-kwaliteit producten en zorgen ook dat alle
systemen die we opleveren helemaal in orde zijn. Door extra controles uit te voeren op de opgeleverde projecten proberen we de kwaliteit te waarborgen en wordt er een project niet afgesloten wanneer dit niet voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Bij Pebble Green Systems staat de klant altijd centraal. We luisteren heel erg goed te naar de wensen van de klant om die zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij zijn dan ook pas tevreden als de klant ook tevreden is. Dankzij een uniek totaalconcept proberen we de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn en zorgen wij ervoor dat de klant maar één aanspreekpunt heeft.

Showroom

2014-10-15 10.29.27

indoor dak in de showroom

Pebble Green Systems heeft een showroom voor klanten die wat meer willen weten over duurzame energie zoals zonnepanelen, zonneboilers, zonne-collectoren of warmtepompen. Pebble Green Systems organiseert regelmatig open dagen om een keer te komen kijken wat voor u de mogelijkheden zijn omtrent duurzame energie. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over duurzame energie in combinatie met uw eigen situatie. Indien gewenst kunnen we ook een vrijblijvende offerte op maat afgeven. Kijk voor meer informatie over de openingstijden en het adres op de contact pagina.

Producent

Pebble Green Systems ontwikkelt een eigen montagesysteem voor zonnepanelen. Zo hebben we voor elke situatie een passende oplossing. Voor zowel hellende daken, platte daken of vrije veld opstellingen hebben we degelijke systemen die voldoen aan de NVN 7250 normen. Voor meer informatie over de montagesystemen kijkt u op de montage pagina.

2014-02-15 15.20.01

Service- en reparatie ruimte

Tevens ontwikkelen we omvormers in samenspraak met de producent van de omvormer. Hierdoor kunnen we alle wensen van de klanten verwerken in de omvormers om de klant zo optimaal van service te voorzien. We hebben een eigen service- en reparatie dienst zodat we bij de klant of in onze werkplaats omvormers door te kijken en te repareren indien nodig.

Door verschillende testopstellingen op het eigen dak proberen we zelf zo goed mogelijk te onderzoeken wat het beste is voor onze klanten. We hebben veel verschillende montagesystemen, merken zonnepanelen en typen omvormers op het dak liggen zodat wij de verschillen goed in kaart kunnen brengen.

zonnepanelen op het dak van Pebble Green Systems

zonnepanelen op het dak van Pebble Green Systems